Centar podova

Podovi za profesionalce

Zahvaljujući bezvremenim stilovima i raznovrsnim dezenima, Tarkett kompakt homogeni vinil podovi ‘iQ’ pružaju izdržljivost i izuzetnu trajnost u frekventnim i visokofrekventnim prostorima. Visokokvalitetne sirovine i inovativni načini površinske obrade obezbijeđuju dugotrajne karakteristike i izgled, jednostavno održavanje i izvanredne troškove životnog ciklusa. Idealan za upotrebu u javnim prostorima, poput zdravstva, obrazovanja, maloprodaje i industrije, ‘iQ’ je sinonim za raznovrsnost dezena, izuzetnu trajnost, lakoću čišćenja, održavanja i najpovoljnije troškove životnog ciklusa na tržištu.

Isprobajte ROOM VISUALISER koji će vam olakšati izbor podnih obloga iz oblasti podova za profesionalce.

Upoznajte se detaljno sa KOMPAKT HOMOGENI VINIL “IQ” iz naše ponude klikom na link

Sportski podovi – sportski parket

Renovirate ili gradite sportsku salu za košarku, rukomet, odbojku, ples illi borilačke vještine? Potreban vam je kvalitetan sportski pod, koji ima visoku apsorpciju udaraca i odličan odskok lopte sa površinom koja se ne kliže? Pravo riješenje za Vas su kvalitetni sportski parketi, koji zbog visokog stepena apsorpcije udaraca štite zglobove sportista od povreda, omogućavaju odličan kvalitet igre zahvaljujući površini koja spriječava prerano i nekontrolisano klizanje sportista po sportskom podu ali i omogućavaju proklizavanje pri ekstremno visokoj sili koju stvaraju sportisti prilikom igre. Postoji više vrsta sportskog parketa a izbor odgovarajućeg sportskog parketa, prije svega zavisi od namjene Vaše sportske sale.

Upoznajte se detaljno sa SPORTSKIM PARKETOM iz naše ponude klikom na LINK

Sportski podovi – sportski vinil

Potreban Vam je sportski pod za školsku salu, sportski pod, stoni tenis ili pod za teretanu? Sportska podloga koja obezbijeđuje veliku udobnost i sigurnost korisnika? Kada se pomenu sportski podovi, sviđa Vam se mogućnost da birate između širokog spektra boja i dezena? Pravo riješenje za Vas je sportski vinil Omnisporsts. Zahvaljujući specijalnoj pjeni od koje je sportski vinil napravljen, ovaj sportski pod odlično redukuje buku koja nastaje za vrijeme treninga i apsorbuje udarce koji nastaju u teretanama ispuštanjem tegova. Pored toga, sportski vinil ima mekanu površinu zahvaljujući kojoj svojim korisnicima garantuje veliku udobnost i sigurnost. Ovaj sportski pod je dostupan u širokom spektru boja i dezena i dozvoljava brojna dizajnerska riješenja.

Sportski vinil je ekonomično riješenje jer se može ugrađivati bez lijepljenja za podlogu i na taj način se lako uklanja u slučaju da Vam je potrebno privremeno riješenje. Sportski vinil Omnisports je dostupan u pet debljina sa ciljem da zadovolji različite stepene šok apsorpcije i potrebe korisnika tokom brojnih sportskih aktivnosti.

Upoznajte se detaljno sa SPORTSKIM VINIL-om iz naše ponude klikom na LINK

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja!