Centar podova

Tepih u pločama

Tekstilne ploče su vrsta podnih obloga, čija je osnovna spečifinost modularnost. Za razliku od tepisona koji su raspoloživi u vidu rolni, tekstilne ploče su uglavnom raspoložive u kvadratim oblicima (najčešće u dimenziji 50cm x 50cm). Upravo zbog ovog oblika i dimenzije, ali naravno i prednosti koje su proizašle iz same strukture proizvoda – ploče su idealno rešenje za pod, naročito u slučaju poslovnih i javnih objekata.

Nastale su kao kombinacija tekstila, koji je njihov površinski sloj i netekstilne poleđine (Sintelon ploče imaju poleđinu od PVC-a). Na ovaj način, dobijen je maksimum od obJe sirovine – tekstil je poznat kao svakako najkomfornije rJešenje i najbolji toplotni i zvučni izolator, a poleđina od PVC-a doprinosi boljoj kompaktnosti i izdržljivosti. U proizvodnji tekstilnih ploča, Sintelon koristi reciklirani PVC, svJestan značaja i brige o životnoj sredini.

Naš ključni partner u ponudi tepiha u pločama je Sintelon Srbija.

Prednosti tepiha u pločama

Sintelon tekstilne ploče su izuzetno otporne na temperaturne promjene i zahvaljujući tome zadržavaju dobar izgled tokom vremena i upotrebe. Posjeduju odličnu dimenzionu stabilnost. Također, odlično leže na podu, a ujedno posjeduju i najveću ukupnu masu na tržištu. Testirane su i certificirane od  akreditovanih evropskih i ruskih instituta.

Zahvaljujući unaprijeđenoj zvučnoj i toplotnoj izolaciji, Sintelon tekstilne ploče poboljšavaju energetsku efikasnost. Kreiraju komforno, tiho i produktivno radno okruženje. Unapređuju kvalitet vazduha unutar prostorije, jer zahvaljujući površinskom sloju manje čestica prašine dospijeva u vazduh koji ljudi udišu. Pružaju bezbjednost sa svakim korakom, jer je rizik klizanja i padanja sveden na minimum.

Veoma su elastične, pa se samim tim brzo i jednostavno postavljaju. Takođe, zbog praktične dimenzije i oblika veoma lako se i menjaju . Mogu se zamijeniti samo određene ploče, bez potrebe da se promijeni cijela površina poda.

Ali, to nije sve, one su i sjajno rešenje za dizajniranje.  Mogućnost kombinovanja različitih boja i dezena je praktično neograničena. Sintelon je imao cilj da kreira rešenja za pod koja će inspirisati,  koja će omogućiti potrošačima da uživaju u sopstvenom, personalizovanom prostoru.

Pogledajte kompletan asortiman na : http://www.sintelon.rs/Asortiman_tekstilnih_ploča-133-1

Ugradnja tepiha u pločama

O ugradnji tepiha u pločama ili tekstilnih ploča više možete saznati na linku:

http://www.sintelon.rs/Postavljanje_i_odr%C5%BEavanje-139-1

Održavanje tepiha u pločama

O održavanju tepiha u pločama ili teksitlnih ploča također možete sasznati više na linku:

http://www.sintelon.rs/Postavljanje_i_odr%C5%BEavanje-139-1

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja!