Centar podova

O nama

cropped-logo_cp.pngFirma Interlignum  d.o.o je nastala u novembru 2002. godine kao plod višegodišnjeg iskustva  osnivača u oblasti drvne industrije.

Jedna od oblasti u kojoj se firma specijalizovala i stavila fokus u radu  od aprila 2010. godine su podovi i podne obloge. To  podrazumijeva kvalitetne i estetski prilagodljive podove i podne obloge svih vrsta i karakteristika, sa bogatim   pratećim asortimanom proizvoda, koji podovima daju novu dimenziju, poboljšavaju  kvalitet i čine ih ljepšim i funkcionalnijim.

Osim prodaje širokog asortimana podova i podnih obloga kao što su parketi, laminati, PVC podovi, modularni podovi, linoleum i vinil podovi, tepisi i tepisoni, te ostale prateće opreme, Centar podova nudi i širok spektar usluga: od  dostave, profesionalne ugradnje i postavljanja, do održavanja i popravki podnih obloga.

Ono što naši kupci izuzetno cijene i ističu su i profesionalni savjeti koje pružaju naši uposlenici,  kako bi se kupovina i korištenje naših usluga odvijali na obostrano zadovoljstvo.

U specijalizovanoj  oblasti podova i podnih obloga, firma   Interlignum ima četiri prodajna salona i centra podova i to: Salon podnih obloga “Interdom” Tuzla, Centar podova “Interio” Sarajevo, Salon podnih obloga “Intermax” Teslić i Robna kuća namještaja “Interatena” Bijeljina.

Ono što karakteriše Centar podova i sve naše prodajne i uslužne servise su: kvalitet proizvoda, ugradnje i održavanja, a svakako i izuzetno konkurentne  cijene proizvoda i usluga,  koje u potpunosti odgovaraju kvalitetu i zahtjevima kupaca

Dugogodišnje iskustvo u prodaji ali i profesionalnim servisima koji prate prodaju, također je ono što nas izdvaja na tržištu podova i podnih obloga.

Pouzdanost i preciznost su minimalni standardi koje također obećavamo u našim centrima.

Firma sarađuje sa respektabilnim I prepoznatljivim partnerima I proizvođačima u ovoj oblasti kao što su: Tarkett, Sintelon, Kaindl, Dollken i drugi proizvođači.

cp_logo_v1

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja!