Centar podova

Usluge

cp_u_

U našim centirima nudimo širok spektar različitih usluga kupcima i klijentima, u cilju  potpunog zadovoljavanja vaših  interesa i potreba. Naši  profesionalni servisi u cjelosti prate prodaju, a ono što možemo garantovati kao naše ključne prednosti su:  kvalitet, adekvatne i pristupačne cijene, iskustvo, pouzdanost i preciznost u izvođenju različitih vrsta radova, ugradnji, održavanja ili popravki. Također, stojimo vam na raspolaganju za sve vrste savjeta. Naše osoblje kontinuirano šaljemo na različite edukacije i akademije u cilju  pružanja što profesionalnijih i kvalitetnijih usluga.

cp_dostavaDostava

U svim našim centrima smo obezbijedili servis dostave proizvoda na adresu kupaca i klijenata. Naš  vozni park park i uposlenici u popunosti omogućavaju da brigu o dostavi prepustite nama, na vaše i naše zadovoljstvo.

Savjeti

cp_uslugeNaši uposlenici vam u potpunosti stoje na raspolaganju  da savjetima i konsultacijama učine vašu kupnju i uređenje domova, poslovnih ili vanjskih prostora,  izuzetno pozitivnim iskustvom. Naša namjera u svakom momentu je da prevaziđemo vaša očekivanja i dodatno  jačamo vaše povjerenje. Vaša lijepa riječ o našim proizvodima i uslugama je naša najbolja preporuka.

Savjete naših uposlenika možete dobiti na brojeve telefona u svim našim centrima:

  • Salon podnih obloga “Interdom” Tuzla; Tel: +387 35 349 765
  • Centar podova “Interio” Sarajevo; Tel: +387 33 546 086
  • Salon podnih obloga “Intermax” Teslić; Tel:  + 387 053/430-733
  • Robna kuća namještaja “Interatena” Bijeljina; Tel: +387 55 355 966

Ili u direktnom razgovoru sa našim uposlenicima prilikom posjete našim prodajnim centrima

Također, savjete ćemo vam vrlo rado pružiti  putem kontakt forme na našoj zvaničnoj web stranici, koju možete pronaći na linku:

http://www.centarpodova.com/savjeti/

Ili na našoj zvaničnoj facebook stranici: CentarPodova

Ugradnja i postavljanje podova

Uposlenici u našim  centrima su profesionalci koji  stoje na raspolaganju kupcima i klijentima,  kako bi ugradnja i postavljanje različitih podnih obloga bili puno pozitivno iskustvo za vas. Brinemo o svakom segmetnu našeg rada i djelovanja,  ali svakako da  ugradnji i postavljanju  različitih vrsta podova u našoj ponudi posvećujemo  punu pažnju. Od ugradnje i postavljanja zavise i kvalitet i estetika podova, tako da je ovo segment u kojem apsolutno želimo da prevaziđemo vaša očekivanja i dobijemo puno povjerenje.

Prije same ugradnje pažnju posvećujemo premjeravanju prostora, utvrđivanju kvaliteta podloge, mjerenju procenta vlage u podlozi, uz stalne  konsultacije i savetovanje, kako bi se pripremne radnje obavile kvalitetno i  profesionalno.

Također, fokus  prilikom ugradnje i postavljanja je stavljen na pripremu podloge (skidanje stare podne obloge, brušenje starog ljepila, sanaciju oštećenja, izlivanje mase za ravnanje, zatvaranju zaostale vlage)  i drugim pripremnim radnjama.

Nakon profesionalnih i kvalitetno obavljenih pripremnih radnji, ugradnja i postavljanje su dio u kojem zajedno uživamo u novom ruhu vaših prostorija,što vašim osjećajima daju novu dimenziju i zadovoljstvo.

Koraci sklada, elegancije i topline su osjećaji koje želimo da vam priuštimo, na vaše i naše zadovoljstvo.

Održavanje

Kvalitetno održavanje podnih obloga je garancija njihovog dužeg vijeka trajanja i estetike  prostorija. Stoga, iskoristite mogućnosti profesionalnog savjetovanja i održavanja vaših podnih obloga u saradnji sa našim centrima.

Popravke

Iako se kvalitet podnih obloga sve više usavršava, one su ipak podložne različitim uticajima i faktorima koji utiču na njihovo oštećenje. I u ovom segmentu usluga smo razvili izuzetne servise, stoga će vas saradnja sa našim centrima osloboditi briga i nervoze radi oštećenih podova i podnih obloga. Naši profesionalci vam stoje na raspolaganju kako bi maksimalno brzo, adekvatno i kvalitetno rješili oštećenja i ponudili vam najbolja rješenja popravki na podovima.

cp_u_

 

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja!